Monday, April 27, 2015

បង្គាអប់អំបិលម្ទេស



               
 គ្រឿងផ្សំ
- បង្គា ៥០០ក្រាមយកក្បាលចេញ
- គល់ស្លឹកគ្រៃ ២គល់ហាន់បញ្ឆិតវែង
- អំបិលបុកម្ទេស ១ស្លាបព្រាបាយកន្លះ(ផ្សំគ្រឿងតាមការចូលចិត្ត)
- ខ្ទឹមស ៥កំពឹសដំឲ្យបែក

 វិធីធ្វើ
១. ដំបូងយកបង្គាដាក់ចូលក្នុងចានធំមួយ បន្ទាប់មកដាក់ខ្ទឹមស គល់ស្លឹកគ្រៃ និងអំបិលបុកម្ទេសចូលជាមួយដែរ។
២. ចាប់ផ្តើមច្របល់ចូលគ្នាឲ្យអំបិលចូលជាតិជាមួយបង្គាឲ្យបានសប់ល្អ រួចហើយយកវាខ្ចប់ជាមួយក្រដាសអាលុយមីញ៉ូម។
៣. នៅពេលដែលខ្ចប់រួចរាល់ហើយត្រូវយកវាទៅដាក់ចំហុយប្រហែលជា ៥នាទី(ចាប់គិតពីពេលដាក់ទឹកពុះ) ជាការស្រេច៕

No comments:

Post a Comment