គ្រឿងផ្សំ
- បង្កង
- ប្រេងឆា
- ខ្ទឹមស ចិញ្រាំអោយម៉ត់
- អំបិល ទឹកត្រី ទឹកស៊ីអ៊ុីវ ម្សៅស៊ុប ស្ករត្នោត ម្រេច
វិធីធ្វើ
- ដំបូងត្រូវយកបង្កងទៅបកសម្បក
- បង្កងដែលបករួចត្រូវប្រឡាក់អ
- បន្ទាប់មកទៀតត្រូវយកខ្ទឹមសច
- បន្ទាប់មកត្រូវដាក់បង្កងចៀន
- ដាក់ខ្ទះទុកអោយក្ដៅ រួចដាក់ខួរបង្កង ទឹកស៊ីអ៊ីវ ទឹកត្រី ស្ករត្នោត ម្សៅស៊ុប ម្រេច បង្កង និងទឹកបន្តិចចូល ហើយកូរឲ្យស្មើសាច់ ភ្លក់មើលអោយល្មម តាមការចូលចិត្ត
- រំងាស់ទុកអោយចូលចូលជាតិ សឹមដួសដាក់ចានដែលត្រូវទទួលទ
No comments:
Post a Comment